Header Ads

Οι «διαφωτιστές» των τοκογλύφων συνεχίζουν ακάθεκτοι να ψάχνουν τρόπο να νομοθετήσουν την Ευθανασία.


Οι «διαφωτιστές» των τοκογλύφων συνεχίζουν ακάθεκτοι να ψάχνουν τρόπο να νομοθετήσουν την Ευθανασία.
Αυτές τις μέρες που οι Χριστιανοί σκέφτονται την Ανάσταση …οι «διαφωτιστές» των τοκογλύφων συνεχίζουν ακάθεκτοι να ψάχνουν τρόπο να νομοθετήσουν την Ευθανασία. Αυτοί που ισοπέδωσαν ολόκληρες πόλεις με ατομικές βόμβες και αφανίζουν ολόκληρες γενιές αμάχων … δεν μπορούν να κοιμηθούν στη σκέψη ότι κάποιος δεν μπορεί να αυτοκτονήσει ελεύθερα…
H προώθηση της ευθανασίας …εννοείται ότι δεν είναι προϊόν ανθρωπισμού και συμπόνοιας όλων αυτών των «διαφωτιστών» αλλά ακόμα ένα χτύπημα στις μεγάλες θρησκείες που θεωρούν την αυτοκτονία κορυφαίο αμάρτημα.
Και το ότι θέλουν να χτυπήσουν τις θρησκείες …δεν είναι γιατί θέλουν να πρυτανεύσει η λογική και η επιστήμη … αυτοί που θεωρούν «λογικό» να πεθάνουν 576.000 μωρά στο Ιράκ από έλλειψη γάλακτος και φαρμάκων για να αρπάξουν τα πετρέλαια των Ιρακινών …αλλά γιατί θέλουν να βάλουν χέρι στον πλούτο που διαθέτουν οι θρησκείες από τις δωρεές των πιστών.
Ευθανασία, Αποτεφρωτήρια, Δωρεά Οργάνων, Γάμοι και τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους.Αλλαγή φύλου , υπερσεξουαλικοποίηση, ελεύθερα ναρκωτικά … Παντού θέλουν να φέρουν τον διαφωτισμό και την επανάσταση … αλλά όχι στον Τραπεζικό Τομέα.
Οι «διαφωτιστές» των τοκογλύφων συνεχίζουν ακάθεκτοι να ψάχνουν τρόπο να νομοθετήσουν την Ευθανασία.Όλα αυτά τα «προοδευτικά» προωθούνται από αυτούς τους «πεφωτισμένους» που πρώτα βομβάρδισαν εργοστάσιο παιδικού γάλακτος και μετά απέκλεισαν εμπορικά το ΙΡΑΚ αφήνοντας χωρίς τρόφιμα και φάρμακα εκατομμύρια παιδιά.
Οι «διαφωτιστές» των τοκογλύφων συνεχίζουν ακάθεκτοι να ψάχνουν τρόπο να νομοθετήσουν την Ευθανασία.07Το ίδιο κάνουν τώρα οι «πεφωτισμένοι» και στην Υεμένη που διανοήθηκε να ανατρέψει την μαριονέτα των Δυτικών που ήταν στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια